Uncategorized

صادرات محصولات پروتئینی

صادرات محصولات پروتئینی امروزه به ذهن همه تولید کنندگان می رسد. با کاهش فروش بازار داخلی و عدم امکان افزایش قیمت محصولات پروتئینی اکثر افراد تولیدکننده و فعال در این بازار به فکر صادرات محصولات پروتئینی به خصوص تولیدکنندگان گوشت گاو، گوسفند و ماهی و میگو می افتد. اما بسیاری از این افراد در رابطه با صادرات محصولات پروتئینی اطلاعی ندارد ما در اینجا به شما نشان می دهیم چطورخریدار پروتئین را پیدا کنند و به راحتی حجم تجارتشان را بیشتر از قبل کنند .

اولین سوال این است که چه محصولاتی می تواند جزء پروتئین ها به حساب بیاید. معمولا گوشت گوسفند و گاو و ماهی و میگو و گوشت سایر حیوانات جزء محصولات پروتئینی است. البته سوسیس و کالباس نیز جزء فراورده های گوشتی است که در صادرات محصولات پروتئینی نقش مهمی دارد. امروزه بسیاری از جوامع از این فراورده های گوشتی در فست فود ها و غذای روزانه استفاده می کنند و بازار بزرگی نیز دارد.

هات داگ ، ژامبون، رست بیف ، برگرها ،بیکن ها ، غذاهای منجمد آماده به همراه سوسیس و کالباس جزء فراورده های گوشتی مطرح است که با بررسی امارها متوجه اهمیت صادرات فراورده های گوشتی در جهان نیز می شوید.

صادرات محصولات پروتئینی ایران

از مجموع صادرات گوشت، صادرات ماهی ، صادرات فراورده های پروتئینی مثل سوسیس و کالباس صادرات فراورده های پروتئینی ایران مشخص می شود که بیش از صد ها میلیون دلار می شود. که فرصت عالی برای فعالان این حوزه و علاقمندان به تجارت ایجاد می کند.

در صورتی که شما بازاریابی خوبی در حوزه محصولات پروتئینی انجام دهید نتایج عالی دریافت می کنید و فروش قابل توجهی خواهید داشت. متاسفانه فرایند پیدا کردن مشتری و ایجاد ارتباط با انها زمانبر و پرهزینه است به همین دلیل سایت مردان بزرگ تصمیم گرفته است که اطلاعات این تجار را با هزینه مقرون به صرفه در اختیار فعالان حوزه صادرات محصولات پروتئینی و سایر علاقمندان به این تجارت بگذارد تا انها بتوانند در زمان سریعتر به مشتریان دسترسی داشته باشند و تجارت خوبی را با انها ایجاد کنند.

ظرفیت تولید گوشت ایران

در ایران بیش از 30 هزار واحد گاوداری صنعتی با بیش از 4 میلیون راس وجود دارد. در ایران بیش از 60 میلیون دام سبک نظیر گوسفند و بز وجود دارد که 30 درصد از ان در دست عشایر کشور است. سالانه بیش از 3 میلیون راس گوسفند و بز به دنیا می ایند که باعث می شود فرصت های زیادی برای توسعه صادرات گوشت و صادرات فراورده های پروتئینی ایجاد شود.

تعداد تامین کنندگان فراورده های گوشتی

برای اینکه بتوانیم صادرات محصولات پروتئینی داشته باشیم ابتدا باید بدانیم چه تعداد تامین کننده در کشور وجود دارد و چه استان هایی می توانیم انها را پیدا کنیم. در حال حاضر در کشور بیش از 200 واحد فراوری گوشتی داریم که در استان های تهران اصفهان البرز و مازندران بیشتر متمرکز هستند. برای پیدا کردن تامین کنندگان در استان های دیگر ارتباط با جهاد کشاورزی یا سازمان دامپزکشی کشور یکی از گزینه های میانبر است.

حجم تولید سالانه سوسیس و کالباس تولید شده در این کارخانجات بیش از 450 هزار تن است که امکان دارد با ایجاد زیرساخت های بهتر میزان تولید را به بیش از 1 میلیون و 200 هزارتن رساند. البته الان هدف ما چیز دیگری است.

برندهای مطرح تولید کننده فراورده های گوشتی

گوشتیران ،شام شام ،سولیکو و 202 و اندره از معروفترین برندهای سوسیس و کالباس ایران هستند. در کارخانجات این شرکت ها با فرمول ها های مختلف انواع استیک ،بیف،ژامبون هات داگ همبرگر و شینسل تولید می شود. البته باید توجه کنید اگر تمایل به همکاری با این شرکت ها را دارید برای صادرات محصولات پروتئینی از انها بخواهید محصول مناسب بازار هدف به شما بدهند.

میزان مصرف فراورده های گوشتی در جهان

میزان سرانه مصرف سالانه فراورده های گوشتی به خصوص سوسیس و کالباس در اروپا 20 کیلوگرم و در ترکیه 15 کیلوگرم است . البته به خاطر تبلیغات منفی برای فراورده های گوشتی در ایران میزان مصرف نهایتا 5 کیلوگرم در سال است. طبیعتا کشورهای اروپایی می تواند بهترین گزینه به نظر برسد.

مقاصد اصلی صادرات محصولات پروتئینی ایران

طبیعتا در صدر لیست عراق و افغانستان قرار می گیرند. متاسفانه تجار ایرانی بازاریابی و تبلیغات و ارتباط خوبی هنوز با تجار حاشیه خلیج فارس و کشورهای عربی ایجاد نکردند که این موضوع باعث ایجاد فرصت های خوب برای شما می شود. تا بتوانید با بازاریابی هدفمند بر روی لیست خریداران محصولات پروتئینی مشتریان خارجی خوبی پیدا کنید و با انها تجارت کنید.

کد تعرفه سوسیس و کالباس در ایران 16010000 است که برای اینکه بتوانید تحقیقات بازار صادرات فراورده های گوشتی را انجام دهید شروع خوبی است. یکی از الزامات صادرات صادرات محصولات پروتئینی داشتن کد ای ار است. این کد از طرف دامپزشکی کشور صادر می شود و به صنایع تولیدی اعطا می شود که مسائل بهداشتی و زیست محیطی ا در هنگام تولید فراورده هیا گوشتی انجام داد اند. تا در صادرات محصولات پروتئینی به خصوص صادرات به اروپا مشکلی ایجاد نشود.

کشورهای صادرکننده سوسیس و کالباس در جهان


کشورهای زیادی در حوزه صادرات محصولات پروتئینی فعال هستند اما آلمان،ایتالیا امریکا لهستان فرانسه هلند اتریش دانمارک بلژیک مجارستان برزیل فعالان اصلی هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *